Vraag vanaf nu je Welqome Workshop aan!

Wij zijn zó fier op onze Testyourselfie en Interiminfo dat we ze in workshops hebben gegoten. En vanaf nu kan je die ook boeken!

Dat Welqome jouw gids in de job jungle is, dat weet je intussen al. Je weet natuurlijk ook al dat Welqome klaar staat voor iedereen die werkt met werkzoekende jongeren. Maar dat je vanaf nu ook workshops kan aanvragen via Welqome, dàt wist je vast nog niet.

 

Wij zijn zó fier op onze tools Testyourselfie en Interiminfo dat we ze in workshops hebben gegoten. Het resultaat is twee workshops: Testyourselfie voor alles over soft skills en Interiminfo voor de wondere wereld van uitzendarbeid. Wil je je jongeren dus laten kennismaken met soft skills of uitzendarbeid (of een combinatie van de twee), dan kan je vanaf nu via de pagina Tools een workshop aanvragen.

 

Het enige wat je daarvoor moet doen, is je gegevens invullen via die link, en een datum waarop je de workshop zou willen. Het Welqome-team contacteert je dan snel om de details uit te pluizen. Wij kunnen alleszins niet wachten om bij jou langs te komen.

 

Let wel: een aanvraag is geen boeking. We staan te springen om bij jou langs te komen, maar dat moet dan wel in ons agenda passen. Daarom nemen we na elke aanvraag contact met je op.