blog

Events, opleidingen, workshops, tools,… Da’s een hele boterham! Daarom verzamelen we hier alle nieuwtjes in Welqome-land op één pagina. Zo blijf je op de hoogte van al onze avonturen in de job jungle.

Hoe vergemakkelijk je het onboardingproces van je uitzendkrachten? Dat ontdek je hier!

In mei 2023 mag de Welqome app al 5 kaarsjes uitblazen. Jawadde dadde! De tijd vliegt, zoals men wel eens zegt. Maar waarvoor dient die app dan? En waarom heb jij dat nodig?

Welqome Day in Lier

Welqome Days. Onze website staat er vol van. Maar wat is dat nu exact? Wat moet je je daarbij voorstellen? Awel, wij stuurden onze cameravrouw op pad met een missie. Hoe dat uitdraaide? Dat zie je hier.

Interiminfo in the spotlight

Interiminfo kreeg het WATWAT-label, maar wat betekent dat nu exact? Dit label garandeert dat het product op maat van jongeren, correct en volledig, empowerend, transparant, effectief, participatief en reflectief is. Maar hoe scoren wij op deze 7 punten?

Dit waren de Welqome Awards

Als je meer dan 10.000 werkzoekende jongeren kan gidsen in hun zoektocht naar een job, dan mag je dat wel eens van de daken schreeuwen. Dat deden we op 21 juni met de Welqome Awards. De ingrediënten: een groene loper, 12 genomineerden, 4 beeldjes en een zaal vol mooie mensen. Ontdek hier hoe dat eruitzag.

Als starter bij Welqome, is Luik de eerste halte

Op woensdag 13 juli vond de eerste Welqome day voor Mira, de nieuwste aanwinst in het Welqome team, plaats in Luik. Zo’n twee en half jaar geleden gingen Jill en Leila samen naar hun eerste Welqome Day. Ook in Luik. Over toevalligheden gesproken.

Herbeleef de Job Scouting in Kortrijk

Netwerken bij de opkomende zon, met een koffiekoek in de hand? Dat deden we op 20 oktober in Kortrijk. Herbeleef 'm hier, door de ogen van onze collega Annick De Wulf!