blog

Events, opleidingen, workshops, tools,… Da’s een hele boterham! Daarom verzamelen we hier alle nieuwtjes in Welqome-land op één pagina. Zo blijf je op de hoogte van al onze avonturen in de job jungle.

Dit waren de Welqome Awards

Als je meer dan 10.000 werkzoekende jongeren kan gidsen in hun zoektocht naar een job, dan mag je dat wel eens van de daken schreeuwen. Dat deden we op 21 juni met de Welqome Awards. De ingrediënten: een groene loper, 12 genomineerden, 4 beeldjes en een zaal vol mooie mensen. Ontdek hier hoe dat eruitzag.

Als starter bij Welqome, is Luik de eerste halte

Op woensdag 13 juli vond de eerste Welqome day voor Mira, de nieuwste aanwinst in het Welqome team, plaats in Luik. Zo’n twee en half jaar geleden gingen Jill en Leila samen naar hun eerste Welqome Day. Ook in Luik. Over toevalligheden gesproken.

Herbeleef de Job Scouting in Kortrijk

Netwerken bij de opkomende zon, met een koffiekoek in de hand? Dat deden we op 20 oktober in Kortrijk. Herbeleef 'm hier, door de ogen van onze collega Annick De Wulf!

Virtuele Welqome Day in pixelvorm

Virtueel, maar toch zoals in 't echt! We bouwden pixel voor pixel onze Welqome Day venue na: een auditorium, een lounge, een vacatureruimte en een sollicitatieruimte.

Welqome bij Katoen Natie!

Samen met Katoen Natie en de VDAB, lieten wij met onze Welqome Day jongeren proeven van hoe het er in de logistieke afdeling aan toegaat.

Welqome op de VDAB schoolverlatersdag

Een schoolverlatersdag van de VDAB in tijden van corona? Dat doen we online! Natuurlijk was ook Welqome hier van de partij.