Virtuele Welqome Day in pixelvorm

Virtueel, maar toch zoals in 't echt! We bouwden pixel voor pixel onze Welqome Day venue na: een auditorium, een lounge, een vacatureruimte en een sollicitatieruimte.

Virtueel, maar toch zoals in 't echt - dat was het plan voor de Welqome Day met Risesmart op 6 juli. Dus bouwden we pixel voor pixel onze Welqome Day venue na: een auditorium, een lounge, een vacatureruimte en een sollicitatieruimte.

Jongeren en uitzenders ontmoetten er elkaar als avatars, een beetje zoals in de oude spelletjes van Super Mario.

Een schot in de roos, want deze manier van meeten bleek voor jongeren een echte ijsbreker te zijn. De afstand tussen de jongeren en de uitzenders was veel kleiner dan tijdens een Zoom-versie van zo'n Welqome Day, terwijl we merkten dat ze de gesprekken veel relaxter tegemoet gingen. Da's dubbel gewonnen!

Nog een verschil met andere Welqome Days, is dat we de virtuele ruimte al een week vooraf open stelden. Jongeren en uitzenders konden dus al op verkenning gaan, wennen aan het systeem, maar ook al eens kijken welke vacatures er zoal in de vacatureruimte hangen.

We zetten deze virtuele ruimte graag nog veel vaker in, bijvoorbeeld voor een Welqome Day voor jouw jongeren of jouw vacatures! Kan je niet wachten om ze te verkennen? Laat ons dan snel iets weten!