WELQOME-LOGO-LIGGEND.svg

Welqome biedt nu ook online opleidingen aan in samenwerking met Goodhabitz!

Goodhabitz is de Netflix onder de opleidingen, met lessen over communicatie, solliciteren, welzijn, enzovoort. Zo kunnen jongeren ook van thuis uit timmeren aan vaardigheden als ‘solliciteren met lef’, ‘veiligheid op het werk’ of ‘Excel voor beginners’. Die skills geven hen dan alvast wat voorsprong wanneer ze zich op de arbeidsmarkt kunnen begeven.

Dus, begeleid jij jongeren, en wil je hen de kans geven om bij te blijven? Dan kan je hen dankzij Welqome toegang geven tot deze opleidingsbibliotheek! Hoe je dat doet, lees je hieronder.

FAQ

Wie mag die online opleidingen volgen?

Jongeren (-26 jaar), behalve bachelor- en masterstudenten, die actief op zoek zijn naar een job.

Hoe kunnen jongeren toegang krijgen tot de opleidingen?

Jongeren krijgen toegang dankzij een toegangscode, die jij met het formulier hieronder aanvraagt. Jij geeft de jongeren dan een toegangscode door, en klaar is Kees!

Wat wordt er verder van jou verwacht?

We weten bij Welqome ook graag welk profiel er onze opleidingen volgt. Aangezien jij je jongeren het beste kent, vragen we van jou nog wat extra informatie. Als je toegangscodes aanvraagt, sturen we jou een inschrijvingslink door, waarlangs je de jongeren in ons systeem kan inschrijven.

Hoe lang is de toegangscode geldig?

Elke toegangscode is één maand geldig. Zodra de toegangscode verzilverd is, kan een jongere een jaar lang gebruik maken van het opleidingsplatform. Tijd zat dus om heel wat bij te leren.

Waarom zou ik jongeren zulke opleidingen aanbieden?

De opleidingen van Goodhabitz kunnen makkelijk in een traject ingebouwd worden. Heb je als uitzender jongeren in de running die nu even moeten wachten om op te starten? Of heb je jongeren aan het werk, die nu omwille van de coronamaatregelen noodgedwongen thuis zitten? Dan kan je hen alvast klaarstomen voor hun (nieuwe) job met commerciële opleidingen, een cursus Microsoft Office, EHBO op het werk, enzovoort. Zo houd je contact, en pik je binnenkort makkelijker (én wijzer) de draad weer op.