voor begeleiders

scouting

Het is voor jongeren soms moeilijk om de bomen te zien door de job jungle, maar dat is voor jou vast ook af en toe zo!

Op onze job scoutings ontmoet je professionals, zoals trajectbegeleiders en jongerenorganisaties, die zich net als jij in de job jungle begeven. Zij kunnen ongetwijfeld wat opsteken van jouw ervaringen, en omgekeerd. Een scouting is het perfecte netwerkevent, waar je ongetwijfeld nuttige contacten leert kennen.
  • Op deze events brengen we uitzendconsulenten, trajectbegeleiders en jongerenorganisaties samen, die de basis kunnen zijn voor een fijne samenwerking. 
     
  • Je krijgt de kans om uitzenders te leren kennen, en meer te weten te komen over hun werking.
     
  • Je verbreedt je netwerk, en opent nieuwe wegen voor je cursisten om een job te strikken.

voor begeleiders

welqome days

Hebben de jongeren in jouw regio een extra push nodig om een job te vinden? Stuur ze dan naar één van onze Welqome Days!

In de voormiddag krijgen de jongeren workshops rond soft skills, of maken ze kennis met een specifieke sector, en in de namiddag kunnen ze die skills meteen tonen aan uitzenders. Die uitzenders hebben we natuurlijk al goed voorbereid: zij gaan het gesprek aan met een open vizier, en kijken verder dan het cv. Dat is een ideale combo voor de jongeren om een toffe job te pakken te krijgen.

voor begeleiders

training

Dankzij Welqome kunnen jongeren gratis opleidingen volgen. Dat is dan steeds in samenwerking met uitzendkantoren die hen daarvoor inschrijven. 

 

Die opleidingen vergroten de kans op een job aanzienlijk. Wil je weten welke opleidingen er zoal bestaan? Kijk dan zeker eens op de opleidingskalender van travi.

voor begeleiders

tools

Begeleid jij jongeren in hun zoektocht naar een job? Ontdek de Welqome tools die je hierbij helpen! Een app die peilt naar hun soft skills, een kennisbank over uitzendarbeid, een handige onboarding app,… Welqome staat voor je klaar!