voor uitzenders

scouting

Het is voor jongeren soms moeilijk om de bomen te zien door de job jungle, maar dat is voor jou vast ook af en toe zo!

Op onze job scoutings ontmoet je professionals, zoals trajectbegeleiders en jongerenorganisaties, die zich net als jij in de job jungle begeven. Zij kunnen ongetwijfeld wat opsteken van jouw ervaringen, en omgekeerd. Een scouting is het perfecte netwerkevent, waar je ongetwijfeld nuttige contacten leert kennen.
 • Op deze events brengen we uitzendconsulenten, trajectbegeleiders en jongerenorganisaties samen, die de basis kunnen zijn voor een fijne samenwerking. 
   
 • Als consulent verbreed je je netwerk, en open je nieuwe wegen om jongeren te ontmoeten en vervolgens aan te werven.
   
 • Je krijgt de kans om aan trajectbegeleiders en jongerenorganisaties uit te leggen hoe jij werkt, en hoe je een meerwaarde kan betekenen voor de jongeren die zij begeleiden.
   
 • Tegelijkertijd leer jij meer over hoe trajectbegeleiders werken, en steek je wat op over hoe je best met jongeren omgaat.

voor uitzenders

welqome days

Een Welqome Day stoomt werkzoekende jongeren klaar voor een nieuwe job, en dat op een toegankelijke en hapklare manier.
Deze jongeren staan op de drempel van de arbeidsmarkt, en kunnen wel een duwtje in de rug gebruiken. Dat geven we hen met Welqome! In de voormiddag krijgen de jongeren enkele workshops, en in de namiddag solliciteren ze bij uitzendconsulenten zoals jij. Dus, what’s in it for you?
ELEMENT_JOB_Tekengebied 1
 • Je ontmoet gemotiveerde jongeren op een toffe en interactieve manier.
   
 • De jongeren die je ontmoet, hebben net enkele workshops doorlopen, en zijn dus voorbereid op een gesprek met jou.
Algemene Welqome Days zijn regionaal georganiseerd. Daar kan je als consulent inpikken in de namiddag, en er de jongeren ontmoeten die in de voormiddag workshops volgden.

Welqome day op maat

Een Welqome Day op maat, die kan je zelf organiseren samen met ons. Heb je een klant met meerdere vacatures, en staat die klant open voor jongeren? Dan is een Welqome Day de ideale manier om voor instroom te zorgen!

Door de Welqome Day te laten plaatsvinden op de toekomstige werkplek van jongeren, verlaag je de drempel, en heet je hen écht welkom op de arbeidsmarkt. Da’s meteen een goede start voor hen, én dat verhoogt de kans op een duurzame samenwerking.

Ben je na zo’n Welqome Day overtuigd van een jongere, maar mist die nog een heftruckattest, VCA-attest, of andere opleiding? Dan helpen onze Travi-collega’s je graag verder om een gepaste opleiding te vinden.

Wist je trouwens dat Welqome ook een opleiding voorziet voor bedrijven die vaker jongeren aanwerven via uitzendarbeid? In die opleiding vormen we de medewerkers die als mentor optreden voor nieuwkomers in het bedrijf.

voor uitzenders

training

Dankzij Welqome kan je ook jongeren opleiden. Dat kan op twee manieren:

Training met travi

Je houdt de opleidingskalender van Travi goed in de gaten. Vind je een interessante opleiding, dan kan je je kandidaat gratis inschrijven.

Eigen training

Je kan ook zelf een opleiding organiseren voor je kandidaat. Daar kan je via Welqome een terugbetaling voor krijgen. Ofwel reserveer je budget door ons een offerte van de opleiding te bezorgen, ofwel geef je ons de factuur door.

voor uitzenders

tools

Jij werkt met jongeren, en die geef je liefst zo veel mogelijk handvaten om van hun uitzendopdracht een succes te maken. Of het nu een opleiding is, een app die hun opstart vergemakkelijkt, of zelfs een kennisbank vol info over uitzendarbeid… Welqome staat voor je klaar!