voor uitzenders & begeleiders

scouting

05/01/2023

Lanceringsevent Testyourselfie 3.0

13u - 17u

Soft skills zijn extreem belangrijk op de arbeidsmarkt. Dat is dan ook de reden dat we Testyourselfie in 2017 hebben ontwikkeld.

Dankzij deze tool kunnen jongeren snel hun eigen soft skills evalueren door enkele vragen te beantwoorden die gebaseerd zijn op levensechte situaties, uit het werkveld. Toegankelijk, positief en educatief!

 

De arbeidsmarkt evolueert. Dat geldt ook voor de nodige soft skills. Daarom stoppen we nooit met het ontwikkelen van Testyourselfie. Dankzij de hulp van onze partners kunnen werkzoekenden binnenkort twee nieuwe soft skills testen: “Omgaan met feedback en kritiek” en “Samenwerken”.

Begeleid jij jongeren in hun zoektocht naar een job en wil je graag de gloednieuwe versie van Testyourselfie ontdekken? Sluit je dan op 14 februari aan op ons lanceringsevenement in Brussel. Het Beroepenpunt opent zijn deuren om jou te inspireren en een tool te ontdekken die het sollicitatieproces van je jongeren zal boosten. Uiteraard zijn de jongeren die je begeleidt ook zeer welkom!

Schrijf je in via onderstaand formulier. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

 

Kan je niet aanwezig zijn in Brussel op 14/02? Geen probleem! Dan kan je nog steeds online aansluiten op 2 maart om de nieuwe soft skills te ontdekken. Klik hier om je in te schrijven.

Programma

13u – 17u: lancering Testyourselfie 3.0

Locatie

Beroepenpunt

Sterrenkundelaan 14

1210 Brussel

Inschrijven