WELQOME BIEDT NU OOK ONLINE OPLEIDINGEN AAN IN SAMENWERKING MET GOODHABITZ!

Goodhabitz is de Netflix onder de opleidingen, met lessen over communicatie, solliciteren, welzijn, enzovoort. Zo kunnen jongeren ook van thuis uit timmeren aan vaardigheden als ‘solliciteren met lef’, ‘veiligheid op het werk’ of ‘Excel voor beginners’. Die skills geven hen dan alvast wat voorsprong wanneer ze zich op de arbeidsmarkt kunnen begeven.

Dus, begeleid jij jongeren, en wil je hen de kans geven om bij te blijven? Dan kan je hen dankzij Welqome toegang geven tot deze opleidingsbibliotheek! Hoe je dat doet, lees je hieronder

Toegangscode krijgen?

FAQ

Wie mag die online opleidingen volgen?

Jongeren (-26 jaar), behalve bachelor- en masterstudenten, die actief op zoek zijn naar een job.

Hoe kunnen jongeren toegang krijgen tot de opleidingen?

Daar bestaan twee manieren voor: op uitnodiging door het Welqome-team, of via een toegangscode.

Weet je al welke jongere(n) je een code wil aanbieden? Stuur dan een mailtje naar welqome@welqome.be met daarin het e-mailadres van de jongere(n). Het Welqome-team zorgt ervoor dat er snel een uitnodiging bij de jongere(n) terecht komt.

Je kan natuurlijk ook toegangscodes aanvragen. Da's handig als je regelmatig jongeren toegang wil geven tot Goodhabitz, en ons daar niet telkens voor wil mailen. Zo bespaar je ook weer wat tijd. Vraag hieronder toegangscodes aan, en wij zorgen ervoor dat ze snel bij jou terecht komen.

Wat wordt er verder van jou verwacht?

Aangezien je jongere nu toegang heeft tot een ruime bibliotheek aan opleidingen, heb je nu de luxe om in het kader van bepaalde vacatures opleidingen aan te raden.

Waarom zou ik jongeren zulke opleidingen aanbieden?

De opleidingen van Goodhabitz kunnen makkelijk in een traject ingebouwd worden. Heb je als uitzender jongeren in de running die nog even moeten wachten om op te starten? Of wil je je jonge kandidaten nog beter voorbereiden op een sollicitatiegesprek of job? Dan kan je hen alvast klaarstomen voor hun (nieuwe) job met commerciële opleidingen, een cursus Microsoft Office, EHBO op het werk, enzovoort.

Een toegangscode krijgen?
Vraag hem aan.