WELQOME BIEDT NU OOK ONLINE OPLEIDINGEN AAN IN SAMENWERKING MET GOODHABITZ!

Goodhabitz is de Netflix onder de opleidingen, met lessen over communicatie, solliciteren, welzijn, enzovoort. Zo kunnen jongeren ook van thuis uit timmeren aan vaardigheden als ‘solliciteren met lef’, ‘veiligheid op het werk’ of ‘Excel voor beginners’. Die skills geven hen dan alvast wat voorsprong wanneer ze zich op de arbeidsmarkt kunnen begeven.

Dus, wil jij jongeren de kans geven om bij te blijven? Geef hen dankzij Welqome toegang tot deze opleidingsbibliotheek!

Toegangscode krijgen?

FAQ

Wie mag die online opleidingen volgen?

Jongeren (-26 jaar), behalve bachelor- en masterstudenten, die actief op zoek zijn naar een job.

Hoe kunnen jongeren toegang krijgen tot de opleidingen?

Jongeren kunnen zelf via onderstaand formulier toegang vragen tot de opleidingen.

Werk je als uitzendconsulent, en wil je een jonge kandidaat alvast opleiden naar aanloop van een job? Of werk je als begeleider met jongeren, en wil je hen toegang geven? Dan vul je het formulier in op naam van de jongere(n).

Wat wordt er verder van jou verwacht?

Aangezien de jongere nu toegang heeft tot een ruime bibliotheek aan opleidingen, heb je nu de luxe om in het kader van bepaalde vacatures opleidingen aan te raden. Je kan de opleiding ook gebruiken tijdens trajectbegeleiding.

Waarom zou ik jongeren zulke opleidingen aanbieden?

De opleidingen van Goodhabitz kunnen makkelijk in een traject ingebouwd worden. Heb je als uitzender jongeren in de running die nog even moeten wachten om op te starten? Of wil je je jonge kandidaten nog beter voorbereiden op een sollicitatiegesprek of job? Dan kan je hen alvast klaarstomen voor hun (nieuwe) job met commerciële opleidingen, een cursus Microsoft Office, EHBO op het werk, enzovoort.

Bestaat Goodhabitz ook in andere talen dan Nederlands en Frans?

Ja! Goodhabitz is ook beschikbaar in het Engels, Duits, Italiaans en Spaans. Wil je liever toegang in één van die talen, stuur ons dan een mailtje via welqome@welqome.be.

Hoe lang kunnen jongeren gebruik maken van Goodhabitz?

Jongeren krijgen een jaar lang toegang zodra ze de uitnodiging activeren.

Een toegangscode krijgen?
Vraag hem aan.