JONG EN OP ZOEK NAAR WERK? VOLG GRATIS ONLINE OPLEIDINGEN VIA GOODHABITZ!

Jij bent jong en op zoek naar een job - spannend! Er zijn zoveel dingen die je moet doen, en moet kunnen: een cv maken, solliciteren, ervaring opdoen,… Da's een hele boterham, en ook heel veel om zelf allemaal uit te vissen. Geen stress, Welqome is er voor jou!

 

Je krijgt van ons namelijk toegang tot Goodhabitz, helemaal gratis! Goodhabitz is een platform vol online opleidingen, speciaal gemaakt om jou een duwtje in de rug te geven tijdens je zoektocht. ​​​​​​Pas op! Om toegang te krijgen tot Goodhabitz opleidingen heb je eerst je gratis toegangscode nodig. Vraag die code hier aan, maar wees snel want het aantal toegangscodes is beperkt!

 

Meer weten over Goodhabitz?

Een toegangscode krijgen?
Vraag hem hieronder aan.

Wat jammer! Alle gratis toegangscodes zijn uitgedeeld! Geen nood, wil je toch proeven van de online opleidingen van Goodhabitz? Surf dan naar www.goodhabitz.be, en krijg 14 dagen lang toegang tot alle opleidingen.

Kan je niet wachten om wat bij te leren? Check dan www.testyourselfie.eu, en ontdek alles over soft skills. Dat zijn de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om een job te scoren, én te houden. En misschien steek je ook wel iets op van www.interiminfo.be? Daar vind je alles over uitzendarbeid en solliciteren.

Zit je nog met een andere vraag? Mail dan even naar welqome@welqome.be!

Op Goodhabitz kun je bijvoorbeeld leren over 'solliciteren met lef', maar ook 'feedback vragen', zodat je na een gesprek kan checken hoe je het gedaan hebt.

 

Wil je graag een antwoord klaar hebben op de vraag om jezelf eens voor te stellen, dan is de 'elevator pitch' ook een goeie opsteker. Maar ben je nog wat onzeker, dan heb je vast iets aan de opleiding 'assertiviteit voor beginners' of 'goed in je vel'.

 

Er staan ook veel opleidingen op die handig zijn in het dagelijks leven. Denk maar aan 'goed met geld' en heel wat opleidingen over Microsoft Office. Een hoop opleidingen die je kan volgen waar en wanneer je wil, én die je ook een certificaat (een beetje zoals een diploma) opleveren. Als je die aan je cv hangt, blaas je gegarandeerd je toekomstige werkgever omver.

Oh, en ben je geen jongere, maar begeleid je jongeren in hun zoektocht naar een job? Stuur hen deze pagina dan zeker door, of gebruik de opleidingen in je begeleiding. Als begeleider of uitzender krijg je zelf geen code - die zijn enkel voor werkzoekende jongeren. Via deze link kan je wel twee weken gratis proeven van Goodhabitz.

FAQ

Wie kan een toegangscode krijgen?

Jongeren (-26 jaar), behalve bachelor- en masterstudenten, die actief op zoek zijn naar een job.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de opleidingen?

Je kan als jongere (-26 jaar en op zoek naar werk) zelf via onderstaand formulier toegang vragen tot de opleidingen.

Werk je als uitzendconsulent, en wil je een jonge kandidaat alvast opleiden naar aanloop van een job? Of werk je als begeleider met jongeren, en wil je hen toegang geven? Dan vul je het formulier in op naam van de jongere(n).

Ik ben uitzender/trajectbegeleider en ik heb een jongere ingeschreven. Wat nu?

Aangezien de jongere nu toegang heeft tot een ruime bibliotheek aan opleidingen, heb je nu de luxe om in het kader van bepaalde vacatures opleidingen aan te raden. Je kan de opleiding ook gebruiken tijdens trajectbegeleiding.

Omdat er zoveel opleidingen in Goodhabitz staan, kan dat immers wat overweldigend zijn voor jongeren. Waar moeten ze beginnen? Daar kan jij hen misschien wel wat richting in geven.

Ik ben uitzender/trajectbegeleider. Waarom zou ik jongeren zulke opleidingen aanbieden?

De opleidingen van Goodhabitz kunnen makkelijk in een traject ingebouwd worden. Heb je als uitzender jongeren in de running die nog even moeten wachten om op te starten? Of wil je je jonge kandidaten nog beter voorbereiden op een sollicitatiegesprek of job? Dan kan je hen alvast klaarstomen voor hun (nieuwe) job met commerciële opleidingen, een cursus Microsoft Office, EHBO op het werk, enzovoort.

Bestaat Goodhabitz ook in andere talen dan Nederlands en Frans?

Ja! Goodhabitz is ook beschikbaar in het Engels, Duits, Italiaans en Spaans. Je kiest zelf de taal op de site van Goodhabitz.

Hoe lang kan ik gebruik maken van Goodhabitz?

Je krijgt als jongere een jaar lang toegang zodra je de toegangscode activeert.