ICON_APP

ZEG HET MET DE APP

Vergeet saaie briefings voor nieuwe uitzendkrachten of eindeloze onthaalbrochures die niemand leest. Met de Welqome job-app heeft elke uitzendkracht alle nodige info bij de hand en in de zakken. Om het even waar hij aan de slag gaat.
DOWNLOAD DE APP
Van praktische bedrijfsafspraken, interim-info tot een uitdagende challenge: Welqome verzamelt alle info in één app en maakt het onthaal van nieuwe werknemers makkelijk en aangenaam. Zo kan je als uitzendkantoor of bedrijf inspelen op nieuwe zaken én extra leermomenten voorzien voor je beginnende medewerkers.

DAGELIJKSE UITDAGINGEN

Dagelijkse meldingen houden de uitzendkracht alert. Een grapje, een uitdaging of een bedrijfsfilmpje: via push-berichten ontvangt de jongere een dagelijkse update. Kwestie van belangrijke info onder de aandacht te houden of de werkdag te starten met een glimlach, dat kan natuurlijk ook.

MAKKELIJK TE BEHEREN

Toon de info die jij wil. Als uitzendkantoor of werkgever creëer je zelf je het bedrijfsprofiel en heb je 100 % controle over de getoonde gegevens. En verandert er iets? Een aanpassing is zo gebeurd.

De Welqome app werd ondertussen al 800 keer gedownload!

TOT 5 BEDRIJVEN

Switch tussen verschillende bedrijven. De uitzendkracht kan tot 5 bedrijven toevoegen in de app. De ene week werken bij een voedingsbedrijf en de volgende week aan de slag in een industriële omgeving: met WelQome is hij/zij op elk moment op de hoogte van de belangrijkste afspraken.

WIL JE MEER INFO? DE APP AANRADEN?

Download onze flyer met alle info over de Welqome app.

Op 15 maart "vieren" we de verjaardag van corona!

Velen onder ons werken al een jaar (deels) van thuis uit, zonder collega's om eens af en toe mee te babbelen, de sfeer van een kantoor,... Welqome wil je daarom helpen om in contact te blijven met je team, en om nog meer in te zetten op welzijn op het werk in deze vreemde tijden.

 

Daarom hebben we speciaal voor jou een traject gecreëerd in de Welqome App, en dat met als doel om de teamgeest op te krikken, en de vinger aan de pols te houden bij je collega's. Klik hier om te ontdekken hoe je dit traject kan inzetten en wat je moet doen om dit in jouw team te lanceren.