Welqome app traject 'welzijn tijdens thuiswerktijden'

Op 15 maart "vieren" we de verjaardag van corona! Dat klinkt een beetje raar, maar omdat we intussen al een jaar ons (werk)leven hebben moeten omgooien, is elk excuus voor een feestje onderhand welkom. Velen onder ons werken al een jaar (deels) van thuis uit, zonder collega's om eens af en toe mee te babbelen, de sfeer van een kantoor,...

 

Welqome wil je daarom helpen om in contact te blijven met je team, en om nog meer in te zetten op welzijn op het werk in deze vreemde tijden. Daarom hebben we speciaal voor jou een traject gecreëerd in de Welqome App, en dat met als doel om de teamgeest op te krikken, en de vinger aan de pols te houden bij je collega's.

 

In dit App-traject vind je challenges, tips om nog beter en aangenamer van thuis te werken, maar ook check-in-momenten die polsen naar hoe het met je collega's gaat. Dit traject biedt Welqome jou helemaal gratis aan.

Hoe je dit traject kan inzetten lees je hier!
App nl traject

Werk jij voor een uitzendkantoor, en leid jij daar een team aan uitzendconsulenten? Of werk je in het hoofdkantoor als HR-medewerker, en sta je dus mee in voor de opvolging van alle consulenten en office managers? Dan is dit iets voor jou!

 

Het is immers niet simpel om contact te houden met je consulenten in deze tijden, zeker als er velen van hen van thuis uit werken. Dit traject in de Welqome App helpt je om af en toe bij hen in te checken, en bij te houden hoe het nu eigenlijk met hen gaat.

 

Hoe deel je dit traject met jouw collega's? 

 

Via onze website, bij de Welqome app kan je een account aanmaken als je klikt op 'naar de app'. Hier moet je dan je gegevens invullen (naam, email, enz.) en vergeet dan niet 'ik wil het Welqome voorbeeldproject' aan te vinken. 

 

Als je je dan aanmeldt kan je meteen het Welqome traject 'welzijn in thuiswerktijden' terugvinden. Hoe je dit traject personaliseert en deelt met je collega's, vind je allemaal terug in ons stappenplan.

 

Wil je dit traject zo interactief mogelijk maken met bijvoorbeeld een Spotify playlist, een Strava of een Whatsapp groepje, en toffe emoji's of foto's? Om je verder te helpen hebben wij alvast een lijstje gemaakt met handige tools. 

 

Download hieronder snel onze toolkit!