voor uitzenders

Coaching voor mentoren

Ben jij (in-house) uitzendpartner van een groot bedrijf? En werk je vaak met jongeren? Dan helpt Welqome je om je onboarding nog meer jongeren-proof te maken.

Welqome helpt jou niet alleen om jongeren aan te werven maar ook om van hun uitzendopdracht een succes te maken. Welqome voorziet gratis een opleiding voor bedrijven die vaker jongeren aanwerven via uitzendarbeid. Want veel instroom, da's een uitdaging: Hoe verwelkom je nog beter nieuwe collega's? Hoe ga je om met generatieverschillen? Hoe zorg je voor een hogere retentie bij je klant? Dat zijn vragen waar we tijdens die coaching een antwoord op bieden. In Vlaanderen werken we hiervoor samen met Pimento, dé experts op vlak van jongerenparticipatie.

Klinkt dit als iets voor jouw klant? Laat het ons dan weten!

 

Bekijk hier de webinar rond 'coaching voor mentoren':

 

 

FAQ

Waar vindt de coaching plaats?

Dat kies je zelf in functie van de geldende coronamaatregelen: in levenden lijve bij de klant, of online.

Voor wie is de coaching bedoeld?

Voor de werknemers die bij je klant instaan voor het onthaal van nieuwe collega’s. Dat kan een werknemer met ervaring zijn, iemand die zich tot mentor wil ontpoppen, de HR-medewerkers,… De uitzendconsulenten mogen natuurlijk ook aanwezig zijn.

Hoelang duurt de coaching?

De coaching duurt maximaal 5 uur, en wordt verdeeld over twee sessies: een eerste workshop van ongeveer 3.5 uur, en een later terugkommoment van ongeveer 1.5 uur.

Hoeveel kost de coaching?

Helemaal niets!

Wanneer is zo’n coaching interessant?

Als je als uitzender met een bedrijf samenwerkt waar veel jongeren tewerkgesteld worden, en je graag je onboarding vorm wil geven.

Inschrijvingsformulier

Voor we beginnen, weten we graag wat meer over jou en je klant. Dat doen we omdat we zo veel mogelijk op maat willen werken. Geen nood, de informatie in dit formulier zal strikt vertrouwelijk behandeld worden.

Over jou
Over je klant