voor begeleiders

welqome day

23/05/2022

Hasselt

9u30 - 16u

Solliciteren, da's spannend. Avontuurlijk, zelfs. Daarom organiseren we met Welqome voor de allereerste keer de meest avontuurlijke jobdag ooit!

 

Wat is een Welqome Day?

Een Welqome Day is een jobdag voor jongeren, maar dan een tikkeltje anders. Solliciteren doe je pas in de namiddag, bij uitzenders die concrete vacatures voor jou meebrengen. Maar eerst krijg je van ons een klaarstoomsessie in de voormiddag. Die zorgt ervoor dat je helemaal voorbereid bent op de sollicitatiegesprekken. En daartussen fixen we lunch. Allemaal gratis!

 

Wat mag je verwachten op 23 mei?

Een Welqome Day vol avontuur! We spreken af in het Action Park in Hasselt, waar je helemaal klaargestoomd wordt voor sollicitatiegesprekken. Dat doen we zo avontuurlijk mogelijk: een teambuildingparcours, laagteparcours en een escape game. Om die te overleven heb je immers dezelfde skills nodig als tijdens een sollicitatie: goesting, flexibiliteit, initiatief, communicatie,...

 

Geen paniek - je moet er geen Tarzan voor zijn, want we gaan niet de hoogte in, en je gaat er ook geen gevaarlijke dingen moeten doen. We houden het veilig, maar wél plezant.

 

Omdat je van zo'n avonturenstreken honger krijgt, trakteren we op lunch. Je hoeft dus niks mee te brengen, behalve comfortabele kleren.

 

In de namiddag komen interimkantoren uit de buurt naar ons toe om jou te leren kennen. Zij brengen vacatures voor jou mee, én denken mee na wat je verder nodig hebt om aan de slag te kunnen. Mis je bijvoorbeeld nog een opleiding, dan fixen we die wel voor jou.

Programma

09u30 - Start Welqome Day: laagteparcours, teambuildingparcours, escape game

12u30 - Lunch - smakelijk!

13u30 - Maak kennis met interimkantoren uit de buurt

16u00 - Voorzien einde

Locatie

Action Park

Tulpinstraat 42

3500 Hasselt

Inschrijven

Inschrijven kan tot 16/05/2022