voor jongeren

welqome day

20/05/2021

Welqome Day - Adecco + Bleckmann - Gent

14:00 - 16:00

Afgestudeerd als bachelor of master? Ben je nog wat zoekende wat jouw carrièrepad precies zou zijn?

Wordt het logistiek? Of spreekt IT of Finance je meer aan? Misschien ben je wel een geboren transportplanner of staat je stoel al popelend op je te wachten in de personeelsafdeling?

 

Adecco biedt jou de kans om dat allemaal nog te ontdekken en een traineeship op te starten bij hun klant. Wat je gestudeerd hebt doet er helemaal niet toe want tijdens dit traineeship doorloop je alle mogelijke afdelingen bij Bleckmann, leer je elke dag bij en wordt aan jou persoonlijk de tijd geboden om helder te krijgen waar jouw sterktes en talenten liggen. Weet je dat vandaag nog helemaal niet? Dan ben jij net geknipte kandidaat voor dit traineeship.

 

Met Welqome willen we jou laten kennismaken met jouw toekomstmogelijkheden bij Bleckmann. Tijdens de Welqome Day krijg je niet alleen inzicht in wat voor werkgever dit is, maar kan je meteen ook genieten van een inspirerende workshop waarin je jezelf met zelfvertrouwen en impact leert pitchen.  Tot slot kan je meteen wat je geleerd hebt in de praktijk brengen in een 1-op1 online speedmeet met een uitzendconsulent van Adecco, die samen met jou even kan inzoomen op jouw mogelijke pad bij Bleckmann.

 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan zeker in voor deze online Welqome Day.

Programma

  • 14u: Virtuele kennismaking met Bleckmann en het traineeship-programma
  • 14u30: Workshop Pitch Yourself met Zelfvertrouwen (Abdullah Avci van Risesmart)
  • 15u15: Speedmeet - Pitch yourself bij de Adecco uitzendconsulenten

Locatie

Online

Inschrijven

Inschrijven kan tot 19/05/2021